Rakkaudesta lajiin

Toijalaarin matka on rakentunut rakkaudesta sisustamiseen ja
vakaumuksesta, että koti on ihmisen tärkein paikka. Keskitymme tarjoamaan
tuotteita, jotka tekevät kodistasi kauniin ja inspiroivan, heijastaen
persoonallisuuttasi ja tuoden iloa elämääsi, pilke silmäkulmassa.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ihanaan kivijalkamyymälään tai verkkokauppaan.

Elämäntapa yrittäjänä

Toijalaari ei ole pelkkä sisustuskauppa, vaan se on minun elämäntapani ja intohimoni. Minulla on hyvä olla, kun saan somistaa myymälääni, ideoida uusia kuvioita ja etsiä uusia ihania tuotteita. Käsillä tekeminen, askarteluprojektit ja tuunaaminen ovat lähellä sydäntäni. Asiakaskohtaamiset tuo työpäiviin merkityksen. Teen työtäni sydämellä ja olen vakuuttunut siitä, että kuuntelemalla asiakasta ja luomalla hyvän fiiliksen ilmapiirin kaupassani, voin tehdä kokemuksesta onnistuneen. Palvelun tärkein asia oot sinä!

Koti on onnellisuuden keskipiste

Uskon vahvasti, että koti on paikka, jossa ihmisen on tärkeä voida olla täysin itsensä ja kokea onnellisuutta ja hyvinvointia. Siksi pyrin tarjoamaan asiakkaalle sisustusratkaisuja, jotka eivät ainoastaan kaunista tiloja vaan myös ruokkivat sielua ja tuovat iloa arkeen. Avainasemassa saattaa olla erityiset pienet asiat oikeissa paikoissa. Parhaimmillaan koti on inspiroiva, rauhoittava sekä täynnä lämpöä, rakkautta ja iloa.

Sisustamisen voima

Sisustamisella voi toteuttaa itseään ja luoda ympärilleen ympäristön, joka heijastaa omaa persoonallisuutta, arvoja ja tarinoita. Toijalaarin näkökulmasta sisustamisen tavoite on, että tulee hyvä mieli joka kerta kun kotiin astuu sisään. Anna siis kodillesi sellainen ilme, joka kertoo sinusta itsestäsi ja siellä on hyvä olla. Koti on maailman tärkein paikka, tehdään siitä yhdessä kaunis!

-Janika