VUOKRAUSEHDOT

Aseet vuokrataan vain 18 vuotta täyttäneelle. Jokainen pelaaja on vastuussa itsestään ja varusteistaan.

Vuokra-aika on yksi (1) vuorokausi, ellei muuta sovita. Vuokra-aika alkaa tilauksen yhteydessä sovitusta ajankohdasta. Vuokratut tavarat tulee palauttaa vuokra-ajan päättyessä. Myöhässä palautetuista tuotteista perimme myöhästymismaksun 5 €/vuorokausi. Mikäli tuotteita ei palauteta lainkaan eikä asiakasta tavoiteta, ilmoitamme asiasta aina poliisille. 

Jos haluat tehdä muutoksia varaukseen (esim. ihmisten lukumäärän muutos, pelipaketin muutos jne.), Sinun on otettava yhteyttä puhelimitse viimeistään 2 työpäivää ennen tapahtumaa. Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 2 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % varauksen hinnasta.

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan väärinkäytösten vuoksi vaurioituneet tuotteet sekä kadonneet tuotteet. Mikäli vaurioista ei palautuksen yhteydessä ilmoiteta, laskutamme korjauskustannukset 5 €:n laskutuslisällä.

Väärinkäytöksi katsotaan:

 • Aseen päälle kaadutaan tms. aiheuttaen aseen vaurioitumisen
 • Asetta on kohdeltu käyttöohjeiden vastaisesti
 • Aseeseen on tehty asiakkaan toimesta fyysisiä muutoksia esim. poistettu osia, jotka vaikuttavat aseen toimintaan
 • Aseeseen on laitettu jännitteeltään suurempi akku kuin siihen on tarkoitettu
 • Aseessa on käytetty huonolaatuisia tai jo kertaalleen ammuttuja kuulia
 • Vuokrattu tuote häviää tai tuhoutuu
 

Kuluvat osat (esim. rattaat, mäntä, moottori) eivät ole vuokraajan vastuulla. Jos kuitenkin näiden osien vaurioituminen on johtunut varusteiden väärinkäytöstä, on asiakas siitä myös korvausvelvollinen. Omat erilliset lisävarusteet ovat kuitenkin sallittuja (esim. etukahvat, valot).

TURVALLISUUS JA KÄYTTÖ

Lue nämä ohjeet huolella ennen kuin käytät vuokravarusteitamme. Ohjeiden tarkoituksena on varmistaa aseenkäyttäjän turvallisuus sekä suojella asetta rikkoontumiselta. Vuokratessasi tuotteitamme sitoudut noudattamaan näitä ohjeita.

Aseiden luovutuksen yhteydessä annamme opastuksen, jossa osoitamme akkutilan, näytämme aseen peruskäytön ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi.

 • Tutustu rauhassa aseen ominaisuuksiin ja sen käyttöön.
 • Huolehdi silmäsuojauksesta aina, kun käsittelet asetta. Käytä vain airsoft-käyttöön hyväksyttyjä suojavarusteita. Suosittelemme hammassuojien käyttöä.
 • Jos huomaat pelin aikana vaurion suojavarusteissa, etenkin linssissä/ritilässä, keskeytä pelaaminen.
 • Älä koskaan katso aseen piippuun.
 • Älä osoita aseella ketään kohti, jolla ei ole silmäsuojausta.
 • Älä pidä sormea liipaisimella koskaan, kun et aio ampua aseella.
 • Käsitele asetta aina kuin ladattua.
 • Älä koskaan anna aseen joutua hiekkaan, kuraan tai veteen.
 • Käsittele asetta varoen ja rauhallisesti. Älä pudota, heitä tai kolhi asetta.
 • Älä irrota aseesta mitään ruuveja tai osia ellei erikseen toisin mainita.
 • Lataa pulttilukkoiset kiikarikiväärit rauhallisesti ja lukkoa tukien, ettei ase jumiudu tai hajoa.
 • Kuulan laadulla on suuri vaikutus aseen toimivuuteen. Käytä siksi vain hyvälaatuista kuulaa. Suosittelemme hankkimaan kuulat meiltä, näin varmistut että kuulasi ovat laadukkaita.

 

Aseen kuljetus
Kuljeta asetta aina sen kantolaukussa tai vastaavassa. Aseen kuljettaminen suojaamattomana julkisella paikalla on laissa kielletty.
Pakkaa ase huolellisesti kun palautat sen.
Kuljettaessasi tai palauttaessasi asetta älä jätä sitä vireeseen. Käytön päättyessä poista lipas ja ammu yksittäislaukauksia niin kauan, että ase on tyhjä eli ei ammu enää kuulaa. Sähkötoimisissa aseissa irrota akku. Kaasutoimisissa aseissa tyhjennä kaasut; Co2-aseissa löysää hitaasti pohjaruuvia ja poista kapseli, ponnekaasutoimisissa poista lipas aseesta.

Akku
Akkutila on joissakin aseissa hyvin ahdas. Laittaessasi akkua paikalleen, huolehdi ettei johdot tai akku jää puristuksiin. Jos akkutilan kansi, etukahva tai vastaava ei mene helposti paikalleen, älä yritä väkisin.
Poistaessasi akkua älä vedä sitä johdoista. Älä myöskään revi aseen koneistoon meneviä johtoja.
Irrota akku aseesta aina kun et käytä asetta.

Lipas
Pidä huoli, ettei lippaaseen pääse roskia, neulasia, hiekkaa tms. Täytä lipas aina puhtailla ja käyttämättömillä kuulilla.  Hi-Cap lipas täytetään lippaan päällä olevasta täyttöluukusta. Kun lippaan säiliö on täynnä kuulia, sulje luukku ja rullaa lippaan pohjassa olevaa ratasta niin kauan että tunnet rattaassa vastuksen jolloin lipas on käyttö valmis. Pelin aikana joudut mahdollisesti virittämään lipasta useampiakin kertoja pyörittämällä ratasta, tämän voi tehdä myös lippaan ollessa kiinni aseessa.

Hop-up

Kuulien lentorataa pystytään säätämään Hop-Upin avulla. Kuulien tulisi lentää suoraan noin 50m matka. Jos ammuttaessa kuulat lähtevät tippumaan tai nousevat ylöspäin tulee Hop-Up säätää pienillä liikkeillä kohdalleen. Hop-Upin säätö tapahtuu pääasiassa hylsyportin alta.  Älä säädä hop-uppia liian tiukalle tai löysälle, tämä voi aiheuttaa toiminta häiriöitä. Opastamme Hop-Upin säädön aseiden toimituksen yhteydessä.

Kaasutoimiset aseet
Co2-toimisissa aseissa aseta Co2 kapseli kevyesti paikalleen ja kiristä kiinnitysruuvia tasaisesti pyörittäen oikealla työkalulla. Kun kuulet kaasukapselin auenneen kiristä vielä n. puoli kierrosta kunnes kaasukapseli ei enää sihise ja on tiiviisti paikallaan. Kapselin ylikiristäminen voi rikkoa aseen tai lippaan tiivisteet ja lipas alkaa vuotaa.

Annamme mielellämme kattavan käyttöopastuksen vuokrattuihin aseisiin. Jos kysymyksiä ilmaantuu myöhemmin, voit soittaa meille puh +358 40 8393 625

Jos ase vaurioituu ulkoisesti tai ohjeiden vastaisen käytön seurauksena, ilmoita tästä palauttaessasi asetta. Vuokraaja on korvausvelvollinen tällaisista vaurioista. Mikäli vaurioista ei ilmoiteta, laskutamme korjauskustannukset jälkikäteen 5 €:n laskutuslisällä.