KIRPPUTORI ROMULAARI

Hinnat:
1 viikko 20€
2 viikkoa 38€
3 viikkoa 54 €
4 viikkoa 68 €
Yksittäiset lisäpäivät 5€
Myyntiviikko sisältää 6 aukiolopäivää.
Tarkista aukioloaikamme verkkosivuiltamme tai facebookista.

Myyntipöydän voit varata puhelimella, sähköpostilla tai paikan päällä.
Myyntiviikon vuokraan sisältyy 2 arkkia hintalappuja. Lisäarkit maksavat 0,50 €/kpl tai voit itse tulostaa hintalappuja lisää. Myyjä vastaa tuotteiden hinnoitteluun tarvitsemistaan kiinnitystarvikkeista kuten teippi, nuppineulat ja hakaneulat. Henkarit löytyy meidän puolestamme.

Tehtyäsi pöytävarauksen puhelimitse tai sähköpostitse, tulostettava hintalappupohja löytyy verkkosivuiltamme, tämän sivun alaosasta.

Hintalapussa tulee olla selkeästi kirjoitettuna tuotteen kuvaus, mahd. koko, hinta ja pöytänumero.

Pöytä maksetaan varauksen tai tavaroiden tuonnin yhteydessä ja sinun myyntisi tilitetään pöydän tyhjennyksen yhteydessä ensisijaisesti käteismaksuna.

Riskittömyyslupaus: Jos näyttää, että syystä tai toisesta myyntisi ei ole sujunut, eikä riitä kattamaan pöytävuokraa, niin tarjoamme muutaman lisämyyntipäivän.

Tavaroiden tuonti edellisenä aukiolopäivänä tai myyntijakson ensimmäisenä päivänä. Myyntijakson aikana voit tuoda lisää tavaraa aukioloaikojen puitteissa.

Tavaroiden tyhjennys viimeisen aukiolotunnin aikana. Mikäli et tyhjennä pöytääsi, veloitetaan 5 € tyhjennysmaksu.

Myyntipöytä on iso ja kaikissa pöydissä on myös vaaterekki.

Tuo myyntiin ainoastaan ehjiä, puhtaita ja siistejä tuotteita.
Löydettyjä ja noutamatta jätettyjä vaatteita ja tavaroita säilytämme 2 viikkoa, jonka jälkeen ne siirtyvät Toijalaarin omaisuudeksi.

Voit halutessasi laittaa pöytääsi myyntijakson aikana alelapun -50%, jonka voit pyytää kassalta. Jos päätät alen ottaa pois, muista mainita tästä henkilökunnalle.

Toijalaari ei korvaa kadonneita, varastettuja eikä vaurioituneita tuotteita ja emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa. Henkilökuntamme tekee kaikkensa, ettei varkauksia tapahtuisi. Myymälässä on videovalvonta ja ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille.

Emme ota myyntiin teräaseita, aikuisviihdettä, alkoholi- tai tupakkatuotteita ja pidämme oikeuden poistaa myyntipöydästä sopimattomat tuotteet.

Vuokra-aika voi alkaa mistä viikonpäivästä tahansa ja se on lyhimmillään 6 päivää, kiinniolopäiviä ei lasketa vuokra-aikaan.

Suosittelemme kierrosta kirppiksellä ainakin viimeisenä päivänä lähtiessäsi, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin. Henkilökuntamme vie niitä paikoilleen aina huomatessaan, mutta kannattaa myös olla itse aktiivinen. Tarkasta lähtiessäsi myös portaikon viereinen hyllykkö, josta löytyy hintalaputtomat tuotteet.

Toijalaarilla toivomme pöytienvuokraajille menestyksekästä myyntiä. Pyrimme seuraamaan tilannetta ja annamme myyjille vinkkejä jos huomaamme kehitysehdotuksia. Järjestämme pöytien tavaroita tarpeen tullen paremmin ja pyrimme pitämään pöydät siistinä. Lisäksi laitamme sosiaalisen median kanaviimme valokuvia pöytien tuotteista. Hyvää myyntiä!

 Riskittömyyslupaus: Jos näyttää, että syystä tai toisesta myyntisi ei suju ja ei riitä kattamaan pöytävuokraa, niin tarjoamme muutaman lisämyyntipäivän.