AIRSOFT VARUSTEVUOKRAUS

Vuokraamme airsoft-varustepaketteja 4-12 henkilön ryhmille. Kaveriporukat, tupla/tripla treffit, TYKY-päivät, pikkujoulut, yhdistystoiminta, polttarit, synttärit, kauden päättäjäiset ja muut hauskanpitäjät. 

Lisätiedustelut isommista ryhmistä (yli 12 henkilöä) erikseen.

Varustepaketti sisältää aseen, akun, lippaan, suojamaskin ja biokuulat sekä aseen opastuksen. Kysy mahdollisuudesta vuokrata pelialue!

1 vrk / varustepaketti / 22€ / henkilö

Varustepaketin lisäksi voit vuokrata meiltä myös täyden tapahtumapaketin. Kun haluat heittäytyä taistelun tuoksinaan ja nauttia! -Ilman roudailuja sekä aikaa ja ajatusta vaativia järjestelyjä.

Tapahtumapaketti sisältää pelialueen ja pelinvetäjän. Me hoidamme siis kaiken. Tuomme varusteet pelipaikalle, jaamme aseet, opastamme käytön, säännöt ja ohjeet kaikille, käymme läpi erilaiset peliskenaariot, toimimme pelituomarina, autamme pelin aikana aseiden syöttöhäiriöissä ja kaikissa muissa ongelmissa, jotta saatte keskittyä rauhassa ja mahdollisimman sujuvasti itse asiaan. Pelien jälkeen hoidamme alueen siivouksen, aseiden, maskien puhdistamisen ja kaiken muun. 

Kunhan saavutte paikalle, pidätte hauskaa ja lähdette väsyneenä, mutta tarinoita rikkaampana kotiin, lauteille tai jatkamaan hauskanpitoa!

2,5 h / tapahtumapaketti / 120€ +aseet/varusteet

Lisäksi tarvitset varustepaketteja osallistujamäärän mukaan. Tapahtumapaketin yhteydessä varustepaketti alennettuun hintaan 19€ / henkilö

Tarjoilut? Jos kaipaatte pelipaikalle välipalaa, kahvia tai muita virvokkeita, me pidämme myös tästä huolen! Kysy tarjous!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Aseita ei vuokrata alle 18-vuotiaille ilman huoltajaa. Ase luovutetaan huoltajalle, joka on vastuussa alaikäisen airsoft-aseen käytöstä. Aseen voi palauttaa alaikäinen henkilö.

Maksun voi suorittaa laskulla. Jos tarvikkeiden nouto tapahtuu Toijalaarista aukioloaikojen puitteissa, maksu onnistuu myös käteisellä tai kortilla. Muina aikoina maksutapana vain käteinen. Varaa tasa-raha.

Mikäli varaus perutaan myöhemmin kuin 2 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50 % peruuntuneen vuokrauksen hinnasta.

Vuokrausehdot ja turvallisuusohjeet löydät tästä linkistä.

Varaukset ja tiedustelut numerosta: + 358 40 8393 625

Voit kysyä myös yksittäisistä tuotteista tai muuten räätälöidyistä paketeista.